Kinizsi Napok Mezőgazdasági Fesztivál 2013

Kinizsi Napok Mezőgazdasági Fesztivál 2013

2013. július 17. szerda.
  (Axiál)
Július utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre a Kinizsi Napok Mezőgazdasági Fesztivál 2013. Világszínvonalú gépek és technológiák, hungarikumok, valamint az erős magyar mezőgazdaság kerül bemutatásra a neves Kinizsi Parkban, ahol az AXIÁL Kft. is kiállít.

 

Július 26. és 27. között várja a látogatókat a hagyományteremtő szándékkal Fábiánsebestyénben megrendezésre kerülő Kinizsi Napok. A kapuit először megnyitó eseményt a Kinizsi 2000 Mezőgazdasági Zrt. rendezi, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a mezőgazdaságra, illetve hogy minél szélesebb közönség számára ismertesse a mezőgazdaságban rejlő lehetőségeket, és az ahhoz kapcsolódó újdonságokat.

Az esemény felkért védnökei között olyan jelentős személyiségek vannak, mint: Dr. Fazekas Sándor - vidékfejlesztési miniszter, Glattfelder Béla - európai parlamenti képviselő, Győrffy Balázs - a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara országos elnöke, és Dr. Simicskó István - sportért és ifjúságért felelős államtitkár.

A szervezők szórakoztató és informatív programokkal készülnek az érdeklődők részére, amelyek között lovasfelvonulás, gépbemutatók, erős ételek versenye, Az erős magyar mezőgazdaságért konferencia, vadászhajtás és még számos látnivaló szerepel.

Az AXIÁL Kft. közel 200 m2-en, 15 m2-es sátorral, 3 géppel, illetve gépkapcsolattal lesz jelen a Kinizsi Napokon, ahol kollégáink a szombati napon 15-20 perces gyakorlati bemutatóval készülnek a nagyérdemű számára, valamint több alkalommal is GPS bemutatóra fog sor kerülni a kétnapos rendezvény során.

 

Az információkat folyamatosan frissítjük!